bakgrundsbild

Om oss

Cert Svets Sverige AB är ett svets- och smidesföretag som sedan 2002 erbjuder samlade erfarenheter och bred kompetens kring allt som rör smide, svets och stål. Med hela Sverige som arbetsplats och Bankeryd som utgångspunkt levererar vi mångsidig kunskap med våra kunders önskemål och behov i fokus.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss
bild
Vårt team består av 13 medarbetare där kompetens som kvalificerade licenssvetsare, grovplåtslagare, reparatörer och montörer finns tillgänglig.
Vi utför mindre som större stålkonstruktionsarbeten, byggsmiden och rörsvetsning och tillverkar även olika tankar och konstruktioner i aluminium, rostfritt och stål. Inom vårt kompetensområde finns också rördragning för vätskor, gas och luft. Allt som rör stål och svets, helt enkelt.

Maskin- parken

  • CNC Plasmaskärmaskin 1-50 mm stålplåt, rostfritt och aluminium
  • Kantpress 250 ton 3m
  • Metallbandsåg, kapar stålprofiler 270×300
  • Gradsax 3000x10mm
  • Press, Rörbockmaskin, Svarv, Fräs, Pelarborrmaskiner, Valsmaskin m.m.
  • Svetsmaskiner för stål, Rostfritt och Aluminium. MMA, TIG, MIG, MAG.
bild
Vår melodi – vilken är din?
En av våra största styrkor är vår bredd. Med erfaren och engagerad personal erbjuder vi allt som rör smide, svets och stål, stora projekt som små. På kort tid gör vi idéer till verklighet – och det med en hög kvalité rätt igenom. Att vara med i utvecklingen, aldrig stå still och nyfiket ta sig an nya utmaningar. Det är vår melodi.
Att bidra till industriutvecklingen i det stora hela är också något som klingar i sköna toner, tycker vi. Genom projekten vi tar oss an förbättras hela tillverkningskedjan. Att arbeta fram kompletta lösningar, förbättra tillverkningskoncept och produktionskedjor är något vi gör med glädje. Tillsammans tar vi stegen till framtiden.

Tar du det första steget?

Kontakta oss